• Deze vacature is bestemd voor: alle kandidaten met een uitkering
  • Plaats: Spijkenisse
  • Uren: 12 tot 16 uur per week
  • Werkdagen: maandag t/m vrijdag en weekenden
  • Werktijden:
  • Startdatum: zo spoedig mogelijk
  • Duur van de opdracht: tijdelijk dienstverband, uitzicht op vast.

Wat zijn je taken?

Je helpt graag het leven van mensen lichter te maken en houdt van gezelligheid. Daarom bereid je met liefde de maaltijden, zet koffie en thee, maakt het bezoekers en bewoners naar de zin en zorgt voor een opgeruimd huis waar iedereen zich thuis voelt. Zeker heb je tijd voor een praatje! Je hebt een luisterend oor en bent betrokken bij de bewoners. Je richt je op hun persoonlijke verlangens en als het nodig is, schakel je je team in. Je wilt (of kunt) niet vast zitten aan een lange werkweek en daarom is deze functie precies wat voor jou: je werkt op de piekuren, als het ’t hardst nodig is. Je hebt een eigen rol binnen het team en wordt professioneel en persoonlijk blij van dit werk. Want deze bijzondere organisatie steekt je aan met de warmte en het enthousiasme die er leven.

Waar moet je aan voldoen

  •  Je hebt minimaal een MAVO of MBO niveau 2 diploma, om eventueel het opleidingstraject in te kunnen voor MBO VIG niveau 3.
  • Je bent fysiek in staat om lichte huishoudelijke werkzaamheden te verrichten: maaltijden te verzorgen, lichte schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren, rolstoel kunnen douwen etc;
  • Je hebt oog en hart voor onze bewoners en hun familie: je bent geduldig, je kunt op hun niveau contact met ze hebben, je bent vriendelijk en behulpzaam, je weet een gezellige sfeer te creëren;
  • Je bent daadkrachtig en voelt je verantwoordelijk, zodat bewoners en collega’s erop kunnen rekenen dat je in actie komt als de situatie daarom vraagt.
  • Je bent 7 dagen per week inzetbaar, voor maximaal 16 uur per week.
  • Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Over het bedrijf

Careyn Hart van Groenewoud in Spijkenisse bestaat uit drie woonvilla’s met lichte en ruim opgezette appartementen. Uiteraard zijn ze goed toegankelijk met een rollator. Het woongenot wordt nog eens extra vergroot door de vele voorzieningen. Wonen, zorg en welzijn lopen in het Hart van Groenwoud als een vanzelfsprekendheid in elkaar over.
Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners. Careyn, persoonlijk en altijd dichtbij.

Wat bieden zij jou

In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden. Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 15 (1697,251 tot 2271,94 o.b.v. 36 uur). Bij aanvang krijg je een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Hoe kun je solliciteren?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Reageer dan met CV en motivatie. Mevrouw K. Derks nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Meer informatie? Neem contact op met onze Accountmanager Zorg.

k.derks@nissewaard.nl

Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Alleen kandidaten die op dit moment een uitkering ontvangen kunnen reageren op deze vacature. Sollicitaties van kandidaten die geen uitkering ontvangen, zullen wij niet behandelen.

Solliciteer direct!

    Voorletters

    Voor- en achternaam

    E-mail adres

    Telefoonnummer

    Geboortedatum

    Woonplaats

    Heeft u een uitkering?

    Uw motivatie

    Upload uw CV:

    Om te solliciteren op deze vacature stuur je je sollicitatie naar wsp@nissewaard.nl