Voorne-Putten helpt werkzoekenden op weg. Of u nu op zoek bent naar een baan in de schoonmaak, de horeca of de logistiek. Allereerst gaan we tijdens het kennismakingsgesprek aan de slag met een persoonlijk ontwikkelingsplan. Daarna heeft u op basis van uw ambities mogelijkheden tot omscholing, het behalen van certificaten of het werken aan persoonlijke ontwikkeling door bijvoorbeeld het volgen van een module presentatie of solliciteren. Met een team dat van alle markten thuis is helpen wij u aan een geschikte baan.

Onze trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling

De afdeling Werk heeft naast Administratie, Werkadviseurs, Accountmanagers, Adviseurs en Leidinggevenden een aantal Trainers in dienst. De trainers zijn met de sollicitatietraining en het persoonlijke contact met u gericht op individuele ontwikkeling.

Met u als uitgangspunt zijn de trainers continu op zoek naar andere manieren om kandidaten uit te nodigen, groepen samen te stellen en te inspireren. Alles om nog beter aan te sluiten bij wat u nodig heeft om de helpende hand van de gemeente aan te nemen en zo snel mogelijk, weer aan de slag te kunnen. Dit heeft naast de sollicitatietraining een ander aanbod van korte trainingen en modules opgeleverd.

Onze trainers stimuleren werkzoekenden om het beste uit zichzelf te halen. Mede daardoor is dit aanbod van modules voortdurend in beweging. Houd u daarom regelmatig de website in de gaten voor ons actuele trainingsaanbod.

Het traject in beeld