• Deze vacature is bestemd voor: alle kandidaten met een uitkering
  • Plaats: Rotterdam
  • Uren: Minimaal 24 uur, in overleg
  • Werkdagen: Maandag t/m zondag
  • Werktijden:
  • Startdatum: Zo spoedig mogelijk
  • Duur van de opdracht: ½ jaar contract, mogelijkheden tot verlenging

Heb jij een groot zorghart?

Binnen zorgorganisatie Careyn gaan we van start met het bieden van het Volledig Pakket Thuis in de wijk. Hiermee bieden we meer aandacht en tijd, zorg en welzijn aan ouderen die (langer) thuis willen blijven wonen. De cliënten krijgen in hun eigen huis zorg, welzijn en dienstverlening aangeboden op een manier die bij hen past. Daar hebben we jou voor nodig!

We zoeken leefondersteuners voor de volgende gebieden:

  • ZHE |  Brielle & Rozenburg
Wat zijn je taken?
Cliënten ondersteunen om thuis te kunnen blijven wonen, passend bij de behoeftes en gewoontes van de cliënt. Daarbij hebben we als uitgangspunt dat we niet gaan overnemen wat iemand of hun naaste/mantelzorger zelf kan. We werken nauw samen met de mantelzorgers en ondersteunen de cliënt en de mantelzorger daar waar nodig. Je helpt de cliënten bij activiteiten en een zinvolle dagbesteding.  Andere taken waar we de cliënt bijvoorbeeld mee kunnen ondersteunen kunnen zijn:  hulp bij de maaltijd klaarmaken,  licht huishoudelijk werk, aanbrengen van dagstructuur, ondersteuning bij wassen en aankleden.  We werken met vaste teams. Dat betekent dat steeds dezelfde medewerkers bij een cliënt komen om alle ondersteuning te bieden, zodat het ook echt vertrouwd voelt
Je werkt in principe per week één slaapdienst waarbij bij in ieder geval de zaterdagavond, maar als het nodig is kun je ook een tweede dienst draaien. Een dienst is van 22.00 tot 08.00 uur, waarvan 23.00 tot 06.00 uur in principe je slaaptijd is, zowel doordeweeks als tijdens weekenden en feestdagen.
Waar moet je aan voldoen?
Je bent iemand die van aanpakken weet. Voor jou is geen klus te gek! Je hebt plezier in wat je doet en straalt dit uit naar je cliënten. Je hebt zin om als leefondersteuner de steun en toeverlaat van de cliënten te worden. Je kunt je goed in de cliënten verplaatsen en je merkt het op als er veranderingen zijn in gedrag en kunnen. Samen met de client en zijn netwerk zoek je naar oplossingen. Je beschikt over een flinke portie geduld en doorzettingsvermogen, om de cliënten te helpen zo veel mogelijk zichzelf te kunnen redden.

  • Je bent flexibel omdat je voor dag-, avond- en weekenddiensten inzetbaar bent; Uiteraard houden we rekening met een goede balans van werk en privé.
    Korte diensten behoren ook tot de mogelijkheden.
  • Je hebt een goed gevoel voor humor en een goed relativeringsvermogen;
  • Je werkt bij de cliënten thuis zelfstandig en achter de schermen overleg je met je team en het netwerk
Over het bedrijf:Careyn is een zorgorganisatie die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar klanten. We zijn er vooral voor kwetsbare ouderen. Zowel thuis als in onze zorgcentra. We zijn actief in de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Als het nodig is staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om de juiste hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, mantelzorgers en vrijwilligers. Persoonlijk en altijd nabij.
Voor deze functie heb je verder nodig:
Je bent flexibel omdat je voor dag-, avond- en weekenddiensten inzetbaar bent; Uiteraard houden we rekening met een goede balans van werk en privé.
Korte diensten behoren ook tot de mogelijkheden.
Je hebt een goed gevoel voor humor en een goed relativeringsvermogen;
Je werkt bij de cliënten thuis zelfstandig en achter de schermen overleg je met je team en het netwerk

Wat biedt het bedrijf?

Je hoeft geen diploma mee te brengen, wel je enthousiasme en ervaring. We bieden trainingen en scholing op maat om je te helpen bij het uitvoeren van je werk.

Hoe kun je solliciteren?

Interesse ? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV naar K. Derks

Email: k.derks@nissewaard.nl

Alleen kandidaten die op dit moment een uitkering ontvangen kunnen reageren op deze vacature. Sollicitaties van kandidaten die geen uitkering ontvangen, zullen wij niet behandelen.  

Solliciteer direct!

    Voorletters

    Voor- en achternaam

    E-mail adres

    Telefoonnummer

    Geboortedatum

    Woonplaats

    Heeft u een uitkering?

    Uw motivatie

    Upload uw CV:

    Om te solliciteren op deze vacature stuur je je sollicitatie naar wsp@nissewaard.nl