Voorne-Putten helpt werkgevers op weg. Of u nu op zoek bent naar goed personeel, werk wilt uitbesteden of meer informatie wilt over wet- en regelgeving en sociaal ondernemen, Voorne-Putten Werkt helpt u en uw organisatie. Met een team die van alle markten thuis is helpen wij u aan het juiste personeel en onze kandidaten aan een geschikte baan.

Goed personeel is een voorwaarde voor succes!

Zoekt u gemotiveerd personeel? Onze ervaren accountmanagers, elk met hun eigen sector- en branchekennis, helpen u uw vacatures te vervullen. Of het nu gaat om het direct plaatsen van een kandidaat, een detachering, garantiebaan of een proefplaatsing? Wij denken graag met u mee in een maatwerkoplossing. Ook kunnen wij u adviseren over subsidieregelingen en andere arbeidsgerelateerde vraagstukken.

Voorne-Putten Werkt maakt het voor u aantrekkelijk om een werknemer met een arbeidsbeperking of enige achterstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen of bij u te detacheren. Dit doordat wij u volledig kunnen ontzorgen in het wervingsproces, maar ook door de beschikbaarheid van voorzieningen als begeleiding on the job door onze jobcoach, scholing of financiële compensatie.

Accountmanagers met specifieke sector- en branchekennis

Voorne-Putten Werkt brengt vraag en aanbod samen. Samen met u zoeken wij naar een maatwerkoplossing. Onze ervaren accountmanagers, elk met hun eigen sector- en branchekennis, helpen u uw vacatures te vervullen. Zij zijn uw aanspreekpunt en adviseren u ook over subsidieregelingen en andere arbeid gerelateerde vraagstukken.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze accountmanagers, zij helpen u graag.

Paul van Maren

Participatiewet
Mobiel: 06 4120 0041
p.vanmaren@vpwerkt.nl

Margriet Groeneweg

Wet Banenafspraak
Mobiel: 06 2437 4453
mn.groeneweg@vpwerkt.nl

Zita Pires

Wet Banenafspraak
Mobiel: 06 1488 6608
z.pires@vpwerkt.nl

Dineke Huising

Participatiewet
Mobiel: 06 1284 6775
e.huising@vpwerkt.nl

Karin van der Kooij

Jobcoach
Mobiel: 06 8162 3729
k.vanderkooij@vpwerkt.nl

Kasia Derks

Participatiewet
Mobiel: 06 4019 8930
k.derks@nissewaard.nl

Dana Janssen

Participatiewet
Mobiel: 06 4050 9985
ds.janssen@nissewaard.nl