Voorne-Putten Werkt houdt alle ontwikkelingen rond het coronavirus goed in de gaten. Om het risico op besmetting en verspreiding van dit virus te beperken, volgt Voorne-Putten Werkt de maatregelen van de regering en het RIVM op en sluiten we aan op het beleid van de gemeente Nissewaard.

Eerder hebben wij besloten medewerkers uit risicogroepen en medewerkers met gezondheidsklachten per direct naar huis te sturen. Eerder hebben wij de re-integratietrajecten op onze werklocaties al stopgezet. Door de actuele berichtgeving en onze groeiende zorg om de gezondheid van onze medewerkers hebben we besloten om Voorne-Putten Werkt te sluiten met ingang van vandaag tot en met 6 april.

Onze overige dienstverlening naar re-integratie-kandidaten wordt zoveel mogelijk digitaal/online voortgezet. Zo hopen we de medewerkers en re-integratiekandidaten, waar we het uiteindelijk allemaal voor doen, zo goed mogelijk te kunnen blijven helpen.

We beseffen ons dat dit voor veel van onze medewerkers een ingrijpend besluit is. We hopen op uw begrip voor deze maatregelen en blijven u zoveel mogelijk van dienst.

Tot slot willen wij zowel onze medewerkers als hun families nogmaals sterkte toewensen in deze lastige tijden en hen bedanken voor hun medewerking.

Met vriendelijke groet,

Patrick van Uitert