Wethouders Bal en Hamerslag van de gemeente Nissewaard hanteerden woensdag 15 januari eendrachtig de heggenschaar om het nieuwe onderkomen te openen van onze afdeling Groenvoorziening aan de Schenkelweg 90A in Spijkenisse. In het door de brandweer verlaten deel van de brandweerkazerne hebben nu ruim 60 medewerkers een nieuwe basis voor hun werkzaamheden.

Al in de zomer van 2017 nam de gemeente het besluit om de huisvesting van Groenvoorziening te verplaatsen. Het werk van deze afdeling begon ooit op de locatie aan de Voorweg in Spijkenisse Noord met vijf schaftketen. In 25 jaar groeide de huisvesting van tijdelijke huisvesting naar een semipermanente. Met de nieuwe plek heeft Groenvoorziening nu een veel centralere plek in de stad gekregen.

Medewerkers en genodigden maakten van de opening een feestelijk gebeuren met hapjes en drankjes. De gemeente Nissewaard maakte het feest voor de medewerkers nog groter met de aanbieding van een binnenkort te houden barbecue voor alle mannen en vrouwen van Groenvoorziening. De nieuwe kantine kreeg daarnaast een fraai tafelvoetbalspel om de pauzes een sportief randje te geven.