Afgelopen dinsdag 17 mei, was het dan zover.
Voorne-Putten Werkt had dit keer de eer om zichzelf te presenteren aan Webego en aan @HW werkt. Deze samenwerking is onderdeel van de Regiodeal ZHD, programmalijn Onderwijs & Arbeidsmarkt. Vanaf 19 april kunnen we namelijk kandidaten met elkaar uitwisselen op het ontwikkelaanbod. Wel is het dan goed om te weten, waar bestaat dit aanbod precies uit?

We hebben onze 4 leerlijnen;
– Logistiek
– Vervoer
– Groen
– Schoonmaak
en VCA in verschillende talen gepresenteerd aan de Webego, HW Werkt, Gemeente HellevoetsluisGemeente Westvoorne & de Gemeente Nissewaard. We hebben o.a. laten zien wat de kandidaten leren tijdens deze leerlijnen en in welk tijdsbestek hen dit leren. Daarbij hebben we ook een rondleiding gegeven over onze productieafdeling en zijn er een aantal demonstraties gegeven.

Al met al was het een zeer geslaagde middag met heel erg veel positieve reacties. Er was ruimte voor vragen en onze medewerkers hebben echt hun best gedaan om te laten zien wat ze kunnen.

De middag is afgesloten met een overheerlijke & goed verzorgde borrel door het Zadkine Startcollege.

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking. We hopen van elkaar te mogen leren, elkaar te inspireren en uiteindelijk met zijn allen bijdragen aan nog meer en beter inclusief werken!

#regiodeal #voorneputtenwerkt #inclusievesamenleving #gemeentenissewaard #gemeentehellevoetsluits #gemeentewestvoorne #hwwerkt #webego