VOOR WERKGEVERS

Goed personeel is een voorwaarde voor succes!

Heeft u werk? Dan hebben wij de mensen. Voorne-Putten Werkt maakt het voor u aantrekkelijk om een werknemer met een arbeidsbeperking of enige achterstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen of bij u te detacheren (zowel individuele als groepsdetachering). Zo organiseren wij voor u voorzieningen en begeleiding om u maximaal te ontzorgen. Wij begeleiden de werknemers richting de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om het direct plaatsen van een kandidaat, een detachering of een proefplaatsing. Bij specifieke begeleidingsvraagstukken, werkplekaanpassingen of inzet van loonkostensubsidie denken we samen met u na over een maatwerkoplossing.

Goed personeel is een voorwaarde voor succes

Voorne-Putten Werkt brengt vraag en aanbod samen. Samen met u zoeken wij naar een maatwerkoplossing. Onze ervaren accountmanagers, elk met hun eigen sector- en branchekennis, helpen u uw vacatures te vervullen. Wij zijn uw aanspreekpunt en adviseren u ook over subsidieregelingen en andere arbeid gerelateerde vraagstukken.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze accountmanagers, zij helpen u graag.

Wij nemen u graag werk uit handen!

Wij zijn van alle markten thuis. Of het nu gaat om een goed onderhouden bedrijfsterrein of plantsoen, een schoon strand, een blinkend kantoor of het in-, ver-of ompakken van producten. Assemblage, montage en repro werkzaamheden. Voorne-Putten Werkt heeft enthousiaste en geschikte werknemers in huis die u graag het werk uit handen nemen. Voorne-Putten Werkt begeleidt u in het gehele proces en de werknemers zullen door vakkrachten worden begeleid. Ons doel is om u als werkgever volledig te ontzorgen.

Voor meer informatie ga naar de pagina ‘Onze diensten

U zoekt personeel

Voorne-Putten Werkt kan ook uw partner zijn bij aanbestedingen. Wenst u meer informatie over uit- of aanbesteden van werk? Neem dan contact op met onze accountmanagers, zij helpen u graag.

Voor al uw personeelsvraagstukken en arbeidsmarktinformatie!

De Participatiewet is van kracht. Maar wat betekent dit voor u als werkgever? Ook zijn er vele subsidies en regelingen die voor u als werkgever aantrekkelijk kunnen zijn. Bijvoorbeeld inzake scholing, begeleiding en werken met behoud van uitkering.

De accountmanagers van Voorne-Putten Werkt zijn volledig op de hoogte van de nieuwe wetten, subsidies en regelingen die voor u als werkgever interessant kunnen zijn. Graag helpen zij u verder.

Voor al uw personeelsvraagstukken en arbeidsmarktinformatie!

Bij ons kunt u onder andere terecht voor informatie over:

  • Participatiewet en andere (nieuwe) wetten
  • Subsidies en (werknemers)regelingen
  • Scholing
  • Social Return
  • Actuele informatie over arbeidsmarkt

Neem vrijblijvend contact op met één van accountmanagers, zij helpen u graag.

Sociaal ondernemerschap levert u winst op!

Door te investeren in expertise, menskracht, faciliteiten en netwerken in de sociale samenleving krijgt u als werkgever trotse, loyale werknemers die zich thuis voelen op de werkvloer. Ze kunnen zich optimaal ontwikkelen en hun talent en ambitie op de juiste wijze inzetten. Maar het levert ook zakelijke winst in de vorm van nieuwe markten aanboren, versterking van uw imago en uitbreiding van kennis en uw netwerk.

Sociaal ondernemerschap levert u winst op!

Voorne-Putten Werkt ondersteunt bedrijven die sociaal willen ondernemen. Of heeft u voor een opdracht een social return verplichting? Ons team van adviseurs heeft hier de afgelopen jaren veel kennis en ervaring in opgedaan. Graag beantwoorden zij uw vragen, geven u advies en delen hun ervaringen met u.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs, zij helpen u graag.