Voorne-Putten helpt werkgevers op weg. Of u nu op zoek bent naar goed personeel, werk wilt uitbesteden of meer informatie wilt over wet- en regelgeving en sociaal ondernemen, Voorne-Putten Werkt helpt u en uw organisatie. Met een team die van alle markten thuis is helpen wij u aan het juiste personeel en onze kandidaten aan een geschikte baan.

Sociaal ondernemerschap levert u winst op

Door te investeren in expertise, menskracht, faciliteiten en netwerken in de sociale samenleving krijgt u als werkgever trotse, loyale werknemers die zich thuis voelen op de werkvloer. Ze kunnen zich optimaal ontwikkelen en hun talent en ambitie op de juiste wijze inzetten. Maar het levert ook zakelijke winst in de vorm van nieuwe markten aanboren, versterking van uw imago en uitbreiding van kennis en uw netwerk.

Voorne-Putten Werkt ondersteunt bedrijven die sociaal willen ondernemen of een social return verplichting willen invullen. Hierin hebben wij veel kennis en ervaring en diverse mogelijkheden voor invulling.

Accountmanagers met specifieke sector- en branchekennis

Voorne-Putten Werkt brengt vraag en aanbod samen. Samen met u zoeken wij naar een maatwerkoplossing. Onze ervaren accountmanagers, elk met hun eigen sector- en branchekennis, helpen u uw vacatures te vervullen. Zij zijn uw aanspreekpunt en adviseren u ook over subsidieregelingen en andere arbeid gerelateerde vraagstukken.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze accountmanagers, zij helpen u graag.

Paul van Maren

Participatiewet
Mobiel: 06 4120 0041
p.vanmaren@vpwerkt.nl

Margriet Groeneweg

Wet sociale werkvoorziening
Mobiel: 06 2437 4453
mn.groeneweg@vpwerkt.nl

Zita Pires

Wet Banenafspraak
Mobiel: 06 1488 6608
z.pires@vpwerkt.nl

Dineke Huising

Wet sociale werkvoorziening
Mobiel: 06 1284 6775
e.huising@vpwerkt.nl

Karin van der Kooij

Jobcoach
Mobiel: 06 8162 3729
k.vanderkooij@vpwerkt.nl

Wout Mes

Ontwikkelcoach
Mobiel: 06 2096 4793
w.mes@nissewaard.nl

Kasia Derks

Werkgeversdienstverlening en SROI
Mobiel: 06 4019 8930
k.derks@nissewaard.nl

Dana Janssen

Participatiewet
Mobiel: 06 4050 9985
ds.janssen@nissewaard.nl