Voorne-Putten Werkt heeft een uitgebreide service- en dienstenportfolio. Vanuit onze 5 locaties bieden wij diensten aan in de industriële sector, groenvoorziening en detachering voor individuele personen en groepen. Daarnaast heeft Voorne-Putten Werkt veel ervaring op het gebied van het testen en ontwikkelen van individuele vaardigheden voor branches als administratie en handel, de groen sector, logistiek, schoonmaak en techniek. Onderstaand hebben wij alle diensten voor u op een rijtje gezet.

Bij Voorne-Putten Werkt kunt u kiezen voor verschillende vormen van ondersteuning. Zo kunt u kiezen voor individuele detachering of groepsdetachering bij u op locatie met begeleiding en aansturing vanuit uw organisatie. Wilt u zich geen zorgen maken om de dagelijkse aansturing en begeleiding, dan kunnen wij deze ook verzorgen bij u op locatie.  Ook kunnen we de groepsdetachering op onze locatie verzorgen.

Individuele detachering
Heeft u gedurende een langere tijd een medewerker nodig en wilt u er zeker van zijn dat u steeds dezelfde persoon krijgt? Dan is individuele detachering de beste optie voor u. De medewerker blijft in dienst van Voorne-Putten Werkt. Met u wordt een inleenvergoeding overeengekomen. Voorne-Putten Werkt garandeert zijn klanten gemotiveerde medewerkers, die inzetbaar zijn in diverse functies. Denk bijvoorbeeld aan verpakkingsmedewerkers, conciërges, magazijnmedewerkers, schoonmakers, kantinemedewerkers, montage- en assemblagemedewerkers.

Groepsdetachering
Naast individuele detachering, is groepsdetachering mogelijk. U kunt er hierbij voor kiezen de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren. Ook kunt u kiezen voor uitvoering van de werkzaamheden op onze locatie. Een andere optie is dat wij het volledige proces voor u uitvoeren, waaronder het gehele inkoop- en planningsproces. Hierbij dragen wij zorg voor het beschikbaar zijn van werknemers, de fabricage van de producten inclusief inkoop van de verschillende onderdelen tot de oplevering van de eindproducten op door u bepaalde data.  Wilt u zich geen zorgen maken om de dagelijkse aansturing en begeleiding? Ook dit kunnen wij verzorgen bij u op locatie, evenals vervoer en opleidingen.

Begeleid werken
Bij begeleid werken treedt onze medewerker bij u in dienst, onder de bij u geldende arbeidsvoorwaarden. Hierbij is financiële compensatie van loonverlies vanuit Voorne-Putten Werkt mogelijk door middel van loonkostensubsidie. De subsidie kan worden ingezet om de loonkosten gedeeltelijk te compenseren of om de nodige werkplekaanpassingen te realiseren. De begeleiding van de medewerker wordt verricht door één van onze accountmanagers.

Wilt u meer informatie over deze werkvormen? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers.